نحوه و زمان مراجعه برای دیدن آزمایشی که خود دکتر تحویز کرده بود؟

سلام آقای دکتر مسعود مددی پدر اوستا پسر پنج ساله که دارای مشکل پوستی (دانه های سفت مثل زگیل در کف دست و پا ) هستم ، بهمن ماه اومدیم خدمتتون که آزمابش ژنتیک برای پسرم نوشتید ، الان جوابش اومده ولی برای مراجعه به خدمتتون مشکل گرفتن نوبت دارم با توجه به اینکه بنده از خوزستان باید بیام از شما تضاضامندم راهنماییم کنید که چطور و چه زمانی جهت دیدن حواب آزمایش بیام خدمتتون چون تا این لحظه هرقدر تلاش کردم نتونستم نوبت بگیرم با تشکر 🙏

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در ورنامخواست