داشتن تهوع و اسهال و دل درد شدید متناوب وچندساله؟

با سلام من از چند سال پیش مدام مشکلات گوارشی تهوع واسهال و معده درد دارم که با درمان متخصصین گوارش و حتی کوله سیستکتومی بهتر نشدولی دو سال پیش تحت درمان داروهای روانپزشک بهتر شدم ولی با کم‌کردن دارو و بعد هم کرونا بیشتر از یک ماهه که شدیدتر شده وبا این‌که دارو‌گوارشی و دوکسپین وکلیدینیوم می خورم اثرندارد ممنون‌میشم راهنمایی بفرمایید

1 پـاسـخ

بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اعصاب و روان و درمان اختلالات روانپزشکي بزرگسال و کودکان در تهران