۲۴
۸۶
آقــا

درباره تزریق امپول سوما به الت تناسلی؟

با سلام. جناب دکتر من الت تناسلیم معمولی ترین حالت هستش ولی در حالت خوابیده خیلی کوچیک هستش از وقتی خودمو شناختم خجالت کشیدم بابتش. پیش دکترم رفتم هی میگن استاندارده . درد منو نمیفهمن. ازتون سوال دارم ایا شما میتونید برام تجویز کنید که امپول سوما و تستوسترون بزنم؟ چون نمیخام خودسر اینکارو بکنم البته اگه مجبور شم خودم تزریق میکنم. پای عوارضشم هستم. لطفا به من جواب بدید ممنون

بازدید : 97 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران