ندول تیرویید,غدد؟

سلام من پارسال ازمایش کلی دادم که جز کم کاری تیرویید مشکل دیگه ای نداشتم پزشک عمومی که ازمایش رو دید واسم قرص کم کاری تیرویید نوشت . من چند ماه مصرف کردم اما یکباره گرفتار ندول تیرویید شدم رفتم دکتر متخصص غدد ایشون برای من ازمایش مجدد تیرویید و سونوگرافی و نمونه از ندول تیرویید من نوشتن . جواب سونوگرافی این بود
R.lob=38*27 mm
L.lob=25*18 mm
جواب نمونه ندول رو هم پیوست کردم. دکتر که تمام این ازمایش ها رو دید گفت مشکلی وجود نداره و نمونه هم میگه که خوش خیمه. حال سوالم اینه ایا لازمه نگران باشم ندول من به حالت طبیعی برمیگرده ؟؟

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران