64.5
آقــا

آفت های بسیار زیاد در تمام نواحی دهان از جمله لثه ، لب ، دور زبان ، گلو و سقف دهان پس از مبتلا شدن به ویروسی از خانواده سرخک؟

بنده 15 سال سن دارم و تا به حال آبله مرغون یا سرخک و ... نگرفته بودم. بنده از 4 روز پیش تب و لرز شدید با دمای بالای 39 درجه داشتم به همراه بدن درد و سردرد و سرگیجه ، تا سه روز گذشته قرص های ایبوپروفن و آلفن ایکس-ال 100 مصرف کردم و دو آمپول پیروکسیکام به همراه یک سرم بکمپلکس تزریق کردم ، تا روز سوم هیچ کدوم از دارو هام تب و بدن دردم رو پایین نیاورد و دوباره به پزشک مراجعه کردم و پزشک یک شیاف ایندومتاسین 100 برای بریدن تب و دو تا آمپول پیروکسیکام دیگر برام تجویز کرد ، صبح امروز که از خواب بلند شدم شیافی که دیشب استفاده کرده بودم تب بدنم را به مقدار قابل توجهی پایین آورده بود ولی مقدار بسیار زیادی آفت های ریز کنار هم دیگر در تمامی نقاط دهانم ایجاد شده بود که دلیلش برایم نا مشخص است ، این آفت به شدت سوزش دارند و هیچ گونه مایعات یا جامداتی را نمی توانم قورت بدهم به دلیل سوزش و درد شدید آفت های دهان و ته گلو.
میخواستم بدونم دلیل بروز این آفت های دردناک که با آب نمک قرقره کردن هم حتی کمی آرام نمیشوند چیست و آیا قرص یا دارویی برای بهبود این آفت ها وجود دارد؟ چون سوزش و درد آنها واقعا غیر قابل تحمل هست
ممنون