قارچ گوش ؟

سلام
خسته نباشید.
حدود دو /سه ماه پیش متوجه مواد سفید و زرد رنگی در داخل گوشم شدم که برخی از انها نرم هستند و بخشی دیگر یک مقدار کش میایند.
به پزشک عمومی مراجعه کردم که گفتند عفونت گوش هست و قطره ای برای این مصرف تجویز کردند.
یک ماه بعد به یک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کردم که بررسی کردن و گفتن قارچ هست چون یک مقدار دانه های سیاه مشاهده شد که گفتن هاگ هستند
برام قطره کلوتریمازول یک درصد را تجویز کردند الان بیشتر از یک ماه هست که دارم مصرف میکنم و قارچ گوشم یک مقدار کمتر از قبل شده ولی هنوز هست و از بین نرفته
همینطور عکس هایی را از قارچ گوش در اینترنت مشاهده کردم ولی هیچکدام شبیه قارچ گوش من نبودند
دانه های سیاهی که در گوشم هست به صورت دایره ای شکل نیست و شکل کشیده و مو مانند دارد مثل موهای سیاه خیلی ریز هستند
ابتدا فقط یک گوشم دچار این مشکل بود ولی الان دوتا گوشم درگیر هست لطفا راهنمایی کنید ممنون
خسته نباشید

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران