۴۰
خانــم

علت لکوپلاکیا زبان چیست؟

سلام
ببخشید من یه لکه سفید کنار زبونم دارم که دکتری تو ساری نمونه برداری کردن و گفتن لکوپلاکیاست و خیلی هم خفیفه که نیاز به دارو و نمونه برداری مجدد نداره
و فقط چکاپ باید انجام بشه که گفتن اولین بار بعد 3 ماه بعد 6 ماه و 1 سال و اگه مشکلی پیش نیاد هر 2،3 سال
و سیگار هم مصرف میکنم که البته الان خیلی کم کردم و ویتامین ها رو هم مصرف میکنم و البته الکل اصلا مصرف نمیکنم
میخواستم بپرسم مصرف همین مقدار کم سیگار هم میتونه خطر جدی ایجاد کنه بعد چند وقت؟
خیلی نگران هستم با مطالبی که تو گوگل سرچ کردم راجب لکوپلاکیا
ممنون میشم راهنماییم کنین

بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران