فشار عصبی؟

سلام. دکتر. من گاهی مواقع تحت فشار عصبی شدید موقعی که ناراحت میشم میگیرم که بسیار بی‌حال میشم... و رمق انجام هیچ کاری رو ندارم... به حدی که کار روزمره ام مختل میشه. و احساس ناامیدی شدیدی بهم دست میده و به شدت تیک عصبی و استرس شدید دارم.... 😔

1 پـاسـخ

  • سلام اگر اين موارد براتون تکرار ميشه بهتره براي ارزيابي دقيق و کامل به روانپزشک مراجعه داشته باشيد تا درمان شروع بشه گاهي اين علايم ناشي از افسردگي يا اضطراب بالاست که ممکنه نياز به دارو درماني و روان درماني داشته باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران