۱۰روز
۳کیلو۵۰۰
آقــا

اب مروارید مادر زادی ؟

سلام عرض ادب احترام و خسته نباشید خدمت شما دکتر بزرگوار
به تازگی خداوند فرزند پسری به بنده هدیه داده که بعد از تولد متوجه شدیم که در چشم راست پسرم یه نقطه سفید رنگ میباشد که سریعا به چشم پزشکی بردیم و دکتر به محض مشاهده چشم نامه اورژانسی داد واسه بیمارستان فارابی پسرم رو بردم بیمارستان فارابی که چندین پزشک چشم پسر بنده رو دیدن و گفتند آب مروارید می باشد ولی گفتن باید دکتر شبکیه ببینه و پسرم رو بردم دکتر شبکیه پیش جناب آقای دکتر راجی و ایشان معاینه کرد و عکس برداری نوشتن عکس برداری رو انجام دادیم و ایشان گفتند خداروشکر آب مروارید هست و چشم چپش هم معاینه کرد و ایشان گفتن هر دوچشم اب مروارید مادر زادی دارد و بایستی دکتر قرنیه نظر دهد برای عمل در قسمت اورژانس یکی از دکتران گفتند که بایستی حداقل بالای یک ماهش بشه بچه که عمل بشه در حال حاضر سوال من از شما دکتر عزیر این است که
آیا تا یک ماه دیگر بیماری تشدید نمیشود و اینکه انشالله عمل شود باید لنز بذارن یا اینکه عینک استفاده شود
پسرم در حال حاضر 10 روزش هست و از شما دکتر عزیز درخواست دارم نام یک دکتر قرنیه بسیار عالی به بنده حقیر معرفی کنید اصلا مشکل مالی ندارم بابت هزینه عمل فقط میخوام کارشون عالی باشه البته نظر ما واسه انجام عمل حضرتعالی هستش باتوجه به اینکه پسرم نوزاد هست ممنون میشم پاسخ بنده حقیر را دهید با تشکر

بازدید : 105 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قرنيه در تهران