۲۷
۶۳
خانــم

عمل جراحی بینی برای بیمار با سابقه تشنج؟

سلام وقت بخیر. 27 ساله هستم و سابقه چند بار تشنج دارم. بیماریم با دارو تحت کنترل هست. آخرین تشنجم حدود دو هفته قبل بوده و قبل از اون هم یک سال قبل تشنج داشتم.
در حال حاضر میخوام عمل زیبایی بینی انجام بدم. ولی پزشک مغز و اعصاب میگه عمل نکنم به علت تشنجی که جدیدا داشتم. میخوام علتش رو بدونم. و اینکه با این شرایط اگر عمل کنم چه عواقبی ممکنه داشته باشه و برای جلوگیری از این عواقب چه کاری میشه انجام داد؟ قبلا هم به علت در رفتگی کتف بیهوشی رو تجربه کردم توی اتاق عمل. متاسفانه یک بار کلا بیهوش نشدم. یک بار هم میگن توی بیهوشی داد میزدم. علتش چیه؟

بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران