برای تشخیص علائم احتمالی یائسگی و مراقبت‌های ضروری مربوط به این دوران نیاز به مشورت با پزشک دارم ؟

خانم مجرد 46 ساله هستم. طی 2 سال اخیر حدود 5 تا 6 نوبت قاعدگی با تاخیر یا با خونریزی بسیار کم داشتم. همچنین در این بازه زمانی در دو ماه گرم تابستان (تیر و مرداد) گاهی شب‌ها در دمای معمول اتاق با تعریق شبانه از خواب بیدار شدم. تا حدودی هم خشکی چشم پیدا کردم . سوالم این هست که آیا این علائم میتونه مربوط به شروع روند یائسگی باشه. و سوال دوم اینکه با توجه به اینکه تا الان هیچ رابطه جنسی نداشتم و به زودی ازدواج میکنم و در عین حال قصد ندارم صاحب فرزند بشم، با توجه به قرار داشتن در سن یائسگی در صورت داشتن رابطه جنسی چند درصد احتمال داره باردار بشم و یا در صورت نیاز، چه نکاتی رو برای پیشگیری از بارداری لازم هست که انجام بدم.. سپاس از شما

بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران