سه ماهو نیم
۶
آقــا

درباره ی نوزاد؟

سلام آقای دکتر
نوزادم سه ماهو نیمشه تقریبا سه هفته هست اسهال دارد دراسهالش ی رگه خون دیدم
بعد گرفتن آزمایش دکتر براش سفیکسیم داد
یک هفته براش دادم کمی بهتر شد قطره ی پدی لاکت رو هم براش میدادم کمی بهتر شده بود
دکترگفت نباید از محصولات گاوی استفاده کنم گفت شاید حساسیت باشه اون رو هم رعایت کردم ولی باز بعد چند روز همان طور شده است باز تو اسهالش خون بود
گفتن باید آزمایش آلرژی ازش بگیرن
لطفا راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • با سلام
    احتمال آلرژي به لبنيات و شير وجود دارد.کودک اگر از شير مادر تغذيه ميکند بهتر است مادرچند هفته پرهيزکامل از شير و فراورده هاي آن داشته باشد. در صورت عدم پاسخ، بعد از 4ماهگي بايد تست الرژي انجام شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 377 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران