۱۵
۷۰
آقــا

درد زانو در سنین کم؟

سلام خسته نباشید.
من 15 سال دارم. ورزش حرفه ای رزمی را 6 ماه هست که به علت آسیب بالاتنه که البته رفع شد متاسفانه گذاشتم کنار اما نه برای همیشه.
یه هفته ای هم میشود که هر دو زانو هنگام نشست و برخواست درد میگیره. درد به صورت کلی در ناحیه جلو است انگار یه فشار زیادی به نوک زانو ها موقع بلند شدن یا نشستن میاد. قرمزی، و ورم خاصی هم ندارم و تب هم ندارم. دو سه هفته پیش فارنژیت حاد داشتم که با پیگیری و درمان برطرف شد. ممکنه زانو هام عفونی شده باشه؟؟

با توجه به اینکه تب و قرمزی و ضعف بدن ندارم فقط درد زانو دارم.

و یکی دیگه اینکه طبق گفته پزشک ارتوپد لیگامان لاکسیتی دارم ممکنه به اون هم مربوط باشه؟
زانو هم یه صدای تق و تق میده هنگام نشست و برخواست که البته قبل از شروع درد هم کمی بود.

به نظرتون کندرومالاسی هست یا عفونت زانو چون هر دو درد میکنه. خیلی استرس دارم بیشتر این استرس داره اذیتم میکنه، دکتر ارتوپد هم در تعطیلات نیست لطف میکنید یک نظر بدید؟؟

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران