۴۸
۹۰
آقــا

بی حالی لرز شدید استفراغ زرد رنگ بطور متناوب وپی درپی اسهال درد بدن ادرار چرکین یک لکه پریود ؟

سلام اقای دکتر در طول دو سه ماهه کذشته دو بار به فاصله یک ماهه با این علائم مریض شدم یک شبانه روز تحمل کردم وبه بیمارستان نرفتم

(چون چند سال پیش با همین علائم + کمردرد وتنگ نفص به بیمارستان مراجعه کردم انقدر مسکن ودارو بهم دادند که نه تنها حالم خوب نشد بلکه هر دو کلیه ام ایست کردند 2ماه بیمارستان بستری شدم وهر روز دیالیز شدم تا حمد خدا کلیه هایم بر گشت گفتندبر اثر اعصاب بوده وباید بعد از ترخیص پیش متخصص اعصاب بروی ناگفته نماند من مدت 13 سال پیش از ان اتفاق و4 سال بعد از ان اتفاق انواع دارو های اعصاب را به دلیل نبود انرژی وخستگی مرطب برایم عوض کرده اند اما روز به روز بد تر شدم)

صبح کا حالم خوب شد به یک دکتر عمومی که به تشخیصش ایمان دارم مراجعه کردم برایم ازمایش نوشت که خدمتتان ارسال می کنم قرص لو تیروکسین 50 هر روز نصف و 5 عدد امپول ب12 و فولیک اسید یک داد

(وگفت دارو های اعصاب را کم کم قطق کن اخر از 9 هاه پیش کا روزی 2 دد گاپاتین100 و2 سیتالو پرام 20 و نصف کلوناز پام مصرف می کردم 30 کیلو اصافه وزن پیدا کرده بودم از چهار ماه پیش به دلیل اضافه وزن زیاد و صفت شدن عضلات دست وپاها یم گاپاتین را قطع و به جاش والیان داده بودند تتا وزنم پایین بیاید ) الان داروی اعصاب فقط ظهر یک عدد سیتا لو پرام 20 می خورم ویا شب درمیان یک چهارم کلوناز پام یک شب در میان هم فولیک اسید می خورم وهر روز ناشتا نصف لوتیروکسین 5 عدد امپول را هم هفته ای یک عدد تزریق کردم وتمام شدند تقریبا حالم خوب است اما بعضی وقت ها سوزش معده دارم کمی هم یبو ستم بر طرف شده اخر 10 سالی میشه یبوست ونفخ معده دارم در ضمن 5 سال است پریودم بهم ریخته سالی یکی دوبار ان هم خونریزی شدید به حدی کا دو سال پیش دکترهای اعصاب گفتند برو رحمت را در بیاور و متخصص زنان به مدت 6 ماه برایم مدروکسی پرو ژسترون نوشت که بعد از چهار ماه مصرف وقتی حالم روز به روز بد تر می شود خودم قطع کردم از وقتی قرص اس سینا لو پرام را با سیتا لو
راعوض کردند خونریزیم بند امد و 6 ماهی میشه پریود نشدم

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران