۳۶
۵۵
خانــم

به جهت مبتلا شدن مادر و مادربزرگ شاگرد خصوصی 8 ساله ام، باید تست کرونا بدهم؟

سلام. خسته نباشید.
من معلم خصوصی در منزل شخصی هستم.‌ امروز متوجه شدم مادربزرگ و مادر شاگردم تست کروناشون مثبت شده. در مورد شاگردم فقط گفتن حالش خوبه. آخرین جلسه (که جلسه سوم شروع کلاس بود و 2 روز در هفته) ، شنبه این هفته بود. من ماسک داشتم. دانش آموز 8 ساله خیر. بعد از خروج هم همه جا رو ضدعفونی کردم.
میخواستم بدونم برای پیشگیری خوبه که تست آنتی بادی بدم؟ چقدر احتمال داره که من هم مبتلا شده باشم؟

بازدید : 119 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص عفوني و گرمسيري در تهران