۴۸
۸۳
خانــم

غده هیپوفیز؟

سلام خانم دکتر.خانمی 48ساله هستم که شش ساله پیش به علت افسردگی وسردرد وتشنج های روحی به پزشک مراجعه کردم ام آر آی انجام دادم گرفتگی رگ های سر بود.
درطول این شش سال قرص(اس سیتالاپرام10)مصرف میکنم .حدود 4ماه پیش دوباره ام آر آی انجام دادم جوابش رو گفتتند غده ی هیپوفیزم بزرگ شده رفتم دکترغدد آزمایشTSHانجام دادم جوابش6/58بود و دکترقرص 0/5 DOSTINEX هفته ای نصفه قرص رو برایم تجویز کرد
خانم دکتر نظر شما راجب بیماری من چیست؟؟آیا این قرص برایم کفایت میکند!؟

بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران