۳۲
۸۰
آقــا

درد هر دو کتف؟

سلام
هر چند هفته یکبار درد گردن و کتف بصورتی که امکان چرخش گردن به یک طرف ازار دهنده هست رخ میده.
معمولا صبحا و زمان هایی که ثابت هستم.
زمان هایی درد شایع میشه در صورت کاملا صاف نشستن خوب هست ولی وقتی مدت زمان کمی گردنم به سمت جلو مایل باشه درد شروع میشه.
اما وقتی بعد از حدود پنج روز خوب میشه دیگه تا چند هفته مشکلی ندارم مگر به استایلی بدی بخوابم که به شانه فشار بیاد و دوباره شروع میشه.
اینجور مواقع دوش آب گرم و ماساژ در ناحیه بالای شانه و بغل گردن بشدت ارامش بخش هستن.
یکسری با ویکس نوع سرد ماساژ دادم که خیلی بدتر شد.
دلیل چه چیزهایی میتونه باشه؟
با تشکر

بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران