٢٢
٥٤
خانــم

سلام جناب دكتر ، دختر من ٢٢ سالشه ، از ابتدای تولد با دید منفی ٩/٥ هر دو چشم متولد شد شش سالش بود كه چشم راستش آب مروارید آورد و عمل شد و متاسفانه منجر به كندگی شبكیه شد و عمل شد كه دیدش كم كم به صفر رسید سال قبل چشم چپش هم آب مروارید آورد و همان داستان نیز برای این چشم تكرار شد الان دو ماه هست كه عمل كرده ولی دیدی نداره روغن تزریق شده نیز دو هفته هست از چشمش خارج شده ؟

لطفا بفرمایید میشه كمكش كرد در صورت موافقت جنابعالی یه وقت اورژانسی به ما بدید خدمت برسیم ضمنا ما ساكن نوشهر هستیم ممنون میشم اطلاع بفرمایید

1 پـاسـخ

بازدید : 77 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شبکيه(ويتره و رتين) در تهران