کلسیفیکاسیون بر روی اسکال مغز؟

با سلام
خانم 37 ساله هستم به مدت یک سال یک توده در قسمت ملاج سرم احساس کردم وبعضی اوقات سر درد شدید همراه با حالت تهوع دارم به پزشک جراح مغز و اعصاب مراجعه کردم برای بنده سی تی اسکن نوشتند جواب سی تی اسکن من به شرح ذیل میباشد:
سی تی اسکن اسپیرال مغز بدون کنتراست:
تصویر یک ضایعه با حدومشخص حاوی کلسیفیکاسیون پراکنده به طور سطحی در ناحیه اسکال مشهود است که اروزیون استخوانی ایجاد نکرده است سار نواحی در حد حساسیت مطلعه نمای نرمال دارند
آیا نیاز به عمل جراحی دارم ؟ یا با دارو حل میشود؟برای رفع مشکلم چی کار باید انجام دهم؟

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران