ویروس اچ پی وی hpv؟

سلام . من متوجه چن تا دونه ریز ویروسی شدم که به گفته دکتر زگیل نبود. تست پاپ اسمیر خوب بود وتست hpvمثبت از نوع31. مجدد کلوپوسکوپی شدم ونتیجه خوب بود الان پاورفیت میخورم و دوزاول واکسن گارداسیل رو زدم. لطفا بگید چیکار باید کنم چه داروی دیگه ای بخورم و کی مجدد hpv بدم شاید منفی باشه. آیا من بخاطر این مسئله نباید ازدواج کنم؟ تمام مقدمات ازدواج فراهم بود وقتی متوجه این مسئله شدن گفتن من بخاطر استرس آینده و موقع رابطه نمیتونم و جدا شدیم. ممکنه هر اطلاعاتی لازمه به من بدید وقتی ازم میپرسن چطور میتونم توضیح بدم که هم صادقانه باشه هم اینقدر وحشتناک به نظرنیاد؟؟؟
چرا من در سن 30سالگی و بعد از درگیر شدن باید متوجه بشم همچین چیزی هست و همچین واکسنی بوده. چرا در ایران در سن کم اطلاع رسانی نمیشه. در بهداشت. وتذکر برای واکسن.

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در تهران