سرگیجه مستمر و شدید به مدت 6 روز همراه با تهوع وافزایش تعداد حملات سرگیجه و سر درد همراه با درد شدید چشم ها ؟

سرگیجه و سر درد همراه با درد شدید چشم ها در بیمار 30 ساله با چشم نزدیک بین و آستیگمات ( مجموع نمره 9.5)
لازم به ذکر است که به دلیل تعمیر عینک، به مدت 4 روز، در طول دوره بروز این مشکلات از عینک استفاده نشده است.
با توجه به سابقه سرگیجه و سردرد بیمار و عدم سابقه چشم درد، آیا بروز این علائم می تواند به مشکلات چشم مربوط باشد؟

1 پـاسـخ

بازدید : 172 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شبکيه(ويتره و رتين) در تهران