درمورد سرفه های مکرر به خاطر ترشحات اسیدی معده و سابقه ژنتیکی این بیماری و بروز ان در حالت های مختلف (بیماری معده)؟

سلام خدمت شما من 19 سال سن دارم و کمی اضافه وزن اما بیماری معده من چند سال حدود 2 سال است که خودش را نشان داده و معده من با خوردن غذا های مختلف فورا شروع به ترشحات اسیدی به سمت مری میکند چندین بار شربت الومینیوم و فامو تدین .. میخوردم اما اثرات ان کوتاه مدت بود تا این که این یک ماه به شدت دارم اذیت میشم و مدام سرفه میکنم . نمیدونم چیکار کنم تو این وضع کرونا هم جرت رفتن به بیرون منزل را هم ندارم.

2 پـاسـخ

  • سلام کپسول امپرازول صبح ناشتا و فاموتيدين 40 شب قبل از شام مصرف کنيد و جهت ادامه درمان به همکاران فوق گوارش مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام
    قد و BMI شما چند است؟ شايد بيش از کمي! اضافه وزن داشته باشيد! مصرف داروهاي مختلف مي تواند براي شما بهبودي ايجاد کند ولي اگر ميخواهيد سلامتي خود را باز يابيد بايد الگوي زندگي خود را تغيير دهيد.
    1- سعي کنيد حجم غذايي که در يک وعده مي خوريد را کاهش دهيد و چنانچه احساس گرسنگي کرديد از ميان وعده ساده و سالم استفاده کنيد.
    2- در هر وعده غذايي چند نوع مختلف غذا ميل نکنيد.
    3- از غذاهاي سرخ کرده و پرچرب پرهيز کنيد.
    4- از فست فودها و کنسروها بشدت پرهيز کنيد.
    5- غذاهايي که خودتان به تجربه احساس مي کنيد اين حالت را تشديد مي کنند کمتر مصرف کنيد.
    6- حداقل تا يک ساعت پس از خوردن غذا دراز نکشيد.
    7- فعاليت فيزيکي و ورزش و به خصوص پياده روي را در برنامه روزانه خود قرار دهيد.
    8- ساعات خواب خود را تنظيم کنيد.
    9- کاهش وزن و حفظ وزن مناسب براي سلامتي شما در حال و آينده بسيار مهم است.
    انشالله بزودي سلامتي خود را باز مي يابيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 263 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران