۴۱
۸۰
آقــا

با سلام حدود ۳ ماه پیش تو یه حادثه به انگشت وسطی دستم چاقو خورد و۱۲ بخیه خورد بعد از کشیدن بخیه ها راستای عصب همان انگشت تا سرشانه خارش شدید ودرد داخلی دارد وشبانه روز خارش شدید طوری که تمام مسیرعصب تاسرشانه زخم شده دکترهای متعددی در مشهد رفتیم وداروهای تجویزی متفاوت از قبیل قارچ انتی بیوتیک کورتون تزریق در عضله وحتی اخیرا کاربامازوپین ۴۰۰ استفاده میکنم ومتاسفانه هیچ تاثیری نداشته خواستم ازتون مشورت بگیرم ؟

بنظر شما میشه با عمل مجدد این مشکل رو رفع کنم یا نه
بنظرتون ممکنه عصب درگیر ویا چسنبدگی داشته باشه وبا عمل مجدد رفع شود
در ضمن جدیدا امپول بتامتازون هم در محل توسط همکاران متخصص تزریق شده وهیچ تاثیری نداشته

بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي دست واندام فوقاني در تهران