۵۶
۵۵
خانــم

امکان بهبودی عوارض پیشرفته سکته مغزی طی گذشت ۷ سال از اولین سکته مغزی در بیمار که یک خانم ۵۶ ساله؟

سلام
وقت بخیر
مادرم سال 92و در سن 49 سالگی به دنبال وقوع یک تشنج در خواب با اورژانس به بیمارستان منتقل شدن و طی چند نوبت در بیمارستان سکته مغزی داشتند و تحت نظر دکتر معتمد در بیمارستان فیروزگر بودند
بعد از سکته دچار فلج شدگی سمت راست و مشکل در تکلم و راه رفتن شدند که رفته رفته حدود 50 درصد بهبود حاصل شد تا اینکه 6 ماه بعد مجدد به دنبال تشنج در خواب سکته کردند و دوباره علائم به صورت شدید تر برگشت
از سال 94 به علت نبود پیشرفت درمان با تغییر پزشک تحت نظر دکتر وحید دستجردی رفتن که با وجود چکاپ 6 ماهه و قول بهبودی متاسفانه بهبودی حاصل نشد تا اینکه مجددا در سال97 دچار سکته شدند
الان با وجود مصرف داروهای زیاد و خیلی قوی به شدت و با سرعت زیاد در حال از دست توانایی های جسمی و حرکتشی شون هستند به طوری که دیگه حتی در منزل بدون واکر قابلیت راه رفتن ندارن و به شدت عدم تعادل دارند
سوالم از خانم دکتر اینه
آیا با گذشت زمان زیاد و از دست دادن توانایی های زیاد طی این مدت آیا امیدی به بهبود ایشون وجود داره؟

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران