والده اینجانب مدت 10 ماهه به بیماری زونای چشمی مبتلا هستند و از این بیماری بصورت حاد رنج میبرند ؟

با سلام وقت بخیر
والده اینجانب مدت 10 ماه یعنی از ماه اسفند پارسال تا الان به بیماری حاد زونای چشمی مبتلا هیتند و بدلیل خارش حاد داخل و پلک و مژه و ابرو و اطراف چشم و حتی قسمتی از سر خیلی از این بیماری رنج میبرند طوریکه در اسایش ایشون و زندگی شخصیش اختلال ایجاد کرده و خارش به حدی میباشد که باعث گریه و ناراحتی ایشون میباشد و پزشک عفونی هم رجوع شده و فرمودند بهتر میشود و هیچ دارویی تجویز نشد و فقط فرمودند بهتر میشود صبر کن که تاکنون تغییراتی در بهتر شدن حاصل نشده
بابت همین به مشاوره جنابعالی نیازمند شدم

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص عفوني و گرمسيري در تهران