۳۸
۷۴
آقــا

سوزش ادار بسیار شدید؟

سلام، سوزش ادار من بسیار شدید است به طوریکه قلبم را به درد می آورد یا اینکه می سوزاند اکه زود دستشویی نروم سرم درد می کند بدنم داغ می کند و بغل آلت تناسلیم بسیار بد خارش می کند. من آب زیاد می نوشم به طوریکه هر نیم ساعت یا یک ساعت باید برم دستشویی وگرنه اتفاقات بالا برام رخ می دهد. کلیه ام سالم است و سنگ کلیه ندارم، میزنای سالم است، پشابم سالم است فقط یه کمی پروستات دارم که اونم خوب است. تا حالا دکتر نرفتم فقط چند بار آمپول زوکسیم زده‌ام که جواب نداد یعنی فقط یک هفته خوب می شد.خواب من سنگین است فقط این سوزش و خارش من را بیدار می کند. لطفا راهنمایی کنید.

بازدید : 162 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران