۲۰
۴۹
خانــم

مشکل اختلالات جنسیتی ؟

سلام دخترم نزدیک بە 20 سال دارد از دوران متوسطه اول که دخترها به آرایش و انواع مدل لباس علاقمند هستند و به دوست بودن با پسرها مشغول می شوند خوشبختانه یا باید بگویم متأسفانه دخترم هیچ یک از این موارد در او مشهود نبود و با توجه به زرنگ بودن او در درس هایش آن را حمل بر زرنگی او در درسهایش و درست تربیت شدن او دانستیم و تا چند سال قبل که دخترم به معلم کلاس زبان خصوصیش علاقه مفرطی نشان می داد مشکوک شدیم بعد از مدتی متوجه شدیم که علاقه او زیاد منطقی نیست این علاقه تا جایی بود که حتی جرأت نمی کردیم کوچکترین حرفی پشت سر معلمش بزنیم بعد از این جریان فکر این که آیا دخترمان امکان دارد دو جنسه یا لز و یا از این قبیل موارد باشد فکرمان را درگیر کرد تا در این اواخر علاقه مفرطش به یکی از همکلاسی‌هایش ذهنمان را درگیر کرد و این شک باعث ایجاد تنش در بین ما گردید و مجبور شدیم یک سری اقدامات انجام دهیم تا رابطه اش با دوستش به هم بخورد و جدایی دخترم از دوستش باعث شد که دخترم عصبی شده و علنن گفت که می خواهد تغییر جنسیت دهد در حالی سیکل عادت ماهانه اش کاملاً طبیعی بوده و در سیستم جنسی او هیچگونه نشانه‌ای از دو جنسه بودن وجود ندارد باید چه کار کنیم آیا این علایم نشانه لز بودن است ؟اگر لز باشد آیا درمان دارد ؟ اگر لز نباشد آیا آزمایشی برای تشخیص اختلالات هورمونی او وجود دارد ؟آیا اختلالات هورمونی درمان پذیر است ؟خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید
باور کنید من و پدرش به مرز خودکشی رسیده‌ایم اگر آزمایشی برای تشخیص اختلالات هورمونی وجود دارد برایمان بنویسید تا هر چه زودتر آزمایش را انجام دهیم

بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران