دکتر ارتوپد _یه ماه میشه مچ پام پیچ خورده و خوب نمیشه ؟

سلام وقت بخیر
من 15 سالمه و یبار موقع پرش و هنگام فرود اومدن مچ پام پیچ خورد
اولش فکر کردم طوری نیست تا دوروز اول خیلی درد میکرد و ورم شدید داشت و یکم کبود بود. اما بعدش کم کم خوب شد. دردش خیلی کمتر شده به طوری که من راحت به کلاس والیبالم میرفتم و فقط هرزگاهی درد می‌گرفت. اما دردش تازگیا یکم بیشتر شده و ورمش هم با وجود اینکه کمتر شده بعد یه ماه هنوز از بین نرفته.
به نظرتون مشکلش جدیه؟ مثلا میتونه در رفته باشه یا آسیب رباطی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران