قرص دوفاستون مصرف کردم ولی پریود نشدم؟

با عرض سلام و خسته نباشید
من تنبلی تخمدان دارم و حدود یکسال هست که درحال اقدام برای بارداری هستم
دکتر برایم متفورمین و دوفاستون تجویز کردند همیشه بعد از قطع دوفاستون چهار نهایت پنج روز بعد پریود میشدم باتوجه ب اینکه دکترم نیست منم قرصام تموم شد و من آخرین بسته دوفاستون رو این ماه خوردم 9 عدد باقی مانده بود که از روز شانزدهم سیکل شبی یک عدد به مدت 9 شب خوردم اکنون هشت روز از قطع دوفاستون میگذرد و فقط دو روز پیش چند لکه قهوه ایی دیدم و هنوز پریود نشدم
حالا سوالم این است که آیا خوردن 9 عدد دوفاستون باعث میشود که پریود من بهم بریزد؟ پریود نشدن الان به این دلیل است که به جای ده عدد 9 عدد قرص خوردم؟

بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران