۳۰
۶۷
آقــا

بهترین زمان عمل هیپوسپادیاس؟

سلام..پسرمن خمیدگی آلت داره وگفتن که باید جراحی بشه..من دوتاسوال دارم اول اینکه بهترین زمان انجام این عمل از نظر دادن نتیجه بهتر و اینکه بیهوشی خطر نداشته باشه چندماهگی هستش؟؟واینکه باتوجه به تصویری که میفرستم وقتی خمیدگی آلت اصلاح بشه وصاف بشه ممکنه سوراخ مجرا هم ببندن و بخوان سوراخ جدید باز کنن؟؟درحال حاضر سوراخ سرجای اصلی قرارداره وفقط خمیدگی داره

بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران