ضعف وبی حسی دست وپا؟

سلام وقت بخیر
کسی که حدود 10 ساله در ماه چن روز پایین کمر (بندکمر) سمت راست درد میگیره انگار رگی بافتی عصبی رو دارن میکشن.
وهمچنین جدا از اون درد دچار ضعف وبی حسی مخصوصا درپای راست میشه وخوابش مختل شده و تو اون حالت فقط دوست داره ضربه بزنن به پاش وماساژ بدن تا جون بگیره.

از چه راه هایی باید تشخیص بده که آیا مشکلش سیاتیک هست.
دیسک هست.
سندروم تنگی کانال هست
یا اصلا روماتیسم
چون یادمه بچه که بود وتا همین چن سال پیش همیشه پادرد میگرفتم ساق پام
این دردی که میگم درد بود وجدا از این حالت ضعف وبی حسی وبی قراری هست که الان دارم واز درد بدتره
...

واس کمرم یه بار ام ار ای دادم فقط گفت التهاب. ومن نفهمیدم التهاب چی وچطور
وفعلا دارم گاباپنتین وباکلوفن میخورم اما پاهامو نمیدونم وزندگی مو مختل کرده.
بیشتر واغلب پای راستمه اما گاهی هردوش. هست

واس سندروم تنگی کانال واحتمالا دیگه یا چکاب وآزمایش خون نشون میده؟
برای این حالت ضعف پا وبی قراری که فکر میکنم سندروم پای بیقرار و.. باشه چه قرص هایی تجویز میشه؟

اینم بگم که اضطراب هم دارم وقرص فلوکستین وپرانول میخورم. ودرکل زمان هایی که اضطراب دارم یا عصبی میشم شدید تر میشه اما هست. موقع هایی هم که حالم خوبه این مشکلا رو دارم

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران