افزایش مقدار بیلی روبین در آزمایش خون؟

با سلام
بنده با فاصله 9 ماه چکاپ انجام دادم که در مرحله اول میزان بیلی روبین توتال 1/7 و میزان بیلی روبین دایرکت 0/4 mg/dl بوده در حالیکه در آزمایش جدید این میزان در توتال به 2/4 و در دایرکت به 0/8 mg/dl رسیده است که از رنج نرمال بالاتر بوده است.
با توجه به اینکه هیچگونه علایم زردی پوست، زردی مخاط زیر زبان و همچنین تیره بودن رنگ ادرار وجود ندارد و آزمایش هم به صورت ناشتا و بدون مصرف قرص انجام شده، برای رفع این مشکل، چه کاری باید انجام بدم؟
ضمناً عکس دو آزمایش هم پیوست شده است.
با سپاس فراوان

1 پـاسـخ

بازدید : 181 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران