۳۷
۷۶
آقــا

در مورد عدم بارداری؟

خانم دکتر سلام میخواستم ببینم من در طول ماه خرداد چند بار قرص اورژانسب مصرف کردم که دیگه به شدت سیکلم به هم خورد متاهلم یه دختر دارم الان از روز پنجم پریودیم شروع کردم قرص مارلین خوردم امروز 15روز گذشته که خوردم دروز ارتباط داشتم ولی چون ترسیدم اومدم بعدش یه قرص دوز یک و نیم لونژیل خوردم ترسیدم چون ریخت داخل شک داشتم میدونم قرصا واسم ضرر داشته الان باید چیکار کنم نمیخوام حامله بشم0

2 پـاسـخ

  • عزيزم مصرف اين قرصهاي اورژانسي ديگه روي شما پاسخگو نيست و فقط سيکل پريودتون رو به هم ميزنيد
    بهترين راه پيشگيري براي شما iud هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 77 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران