۷۵
۶۵
آقــا

بیمار 70 ساله مرد ، آلزایمر و خود به خود ادرار ... دارد ؟

سلام علیکم
پدرم به احتمال 6 سال پیش پایشان سر خورد و ما خبر نداشتیم برای آوردن آب رفت ها بودند مثل اینکه ساعتی بیهوش شده بودند
خلاصه از آن موقع ایشان دچار اختلال شده اند حدود 4 سال پیش کم کم ما را نشناختند و بدنشان سالم است در حیاط راه می روند بی قرار هستند ما را نمی شناسند و کلمات را قاطی می کنند و حدود 1 سال است که ادرار و مدفوع را نگه نمی دارند . خوراکشان خوب است . آشغال در دست و‌جیب جمع می کنند و وقتی دورتر از خانه می روند گم می کنند . ما را اصلا نمی شناسند دکترآلزاینربردیم . مانند دیوانه ها رفتار می کنن. برای کنترل دستشویی چه دارویی می فرمائید. ‌
نه سرما می دانند نه گرما و نه می گویند گرسنه هستم و ....
تشکر خدا احترام دهد.

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران