٧١
٧٣
آقــا

جراحى رادیكال پروستات. ؟

سلام آقای دكتر عاملی. من شش ماه پیش عمل رادیكال پروستات انجام دادم. البته كنسر پروستات پانزده در صد كپسولم رو پر كرده بود.از نظر بی اختیاری ادرار خیلی زود طبیعی شدم. ولی متاسفانه از نظر نعوظ مشكل دارم. اینطور كه دكترم میگفت. كیسه منی و اعصاب آلت هم موقعی عمل از بین میرود. و اگر انزال دست دهد درون مثانه بر میگردد و با ادرار خارج میشود. ولی مشكل اصلی من نعوظ هست كه اصلا احساسی ندارم. لطفأ بفرمایید این حالت دایمی هست. یا راه چاره ای دارد. مثلا میشود از داروهایی مثل cialis استفاده كرد. در ضمن من داروی فشار خون co. diovan 80 میلی استفاده میكنم و تحت كنترل هست. و جدیدأ دكتر قلبم بعد از اسكن قلبم گفتن كه خون رسانی به قسمت تحتانی قلبم كمی ضعیف هست. و قرص نیتروكاردین 2/6 تجویز كردن كه پنجاه روز هست میخورم. با تشكر از وقتی كه برای سوال من میگذارید. رضا.

1 پـاسـخ

بازدید : 132 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران