۲۴
۵۷
خانــم

چندماهی میشه روی بیکینیم و اطراف واژن جوش میزنه چیکارکنم لطفا جواب بدین؟😔؟

سلام خسته نباشید 5ماهی میشه لیزر میرم قبل از لیزرم روی بیکینیم هیچ جوشی وجود نداشت بعد از جلسه اول شروع ب جوش زدن کرد و فک کردم شایدزگیل تناسلیه..رفتم دکترزنان گفت جوشه پماد تریامسینولون ان ان و کلوتریمازول داد بهم استفاده کردم اما خوب نشد..جوش روی بیکینی و اطراف واژنم میزنه چرکی نیست اما قرمزه و وقتی دست میزنم درد میکنه و خارش حتی بیشترم شده و نمیدونم چرا روی رونم زده..چیکارکنم توروخدا راهنمایی کنید🙏

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران