۴۰
۶۴
خانــم

سلام خانم دکتر من ۳۰ بهمن برای غربالگری به شما مراجعه کردم و ۱۲ هفته تمام بودم وتو ازمایش ان تی تیروزمی ۱۸ و۱۳ رو ریسک زد ۲۴ اسفند ازمایش امینو سنتز دادم الان گفتن نتیجه مثبته من ننیخوام زود برای سقط اقدام کنم میخوام برای انومالی بیام پیشتون به نظر شما تو آنومالی نشون میده مشکل اختلال ژنتیکی ۱۸ و۲۱ رو تورو خدا کمکم کنید چیکار کنم کی بیاد بیام برای آنومالی؟

سلام خانم دکتر من 30 بهمن برای غربالگری به شما مراجعه کردم و 12 هفته تمام بودم وتو ازمایش ان تی تیروزمی 18 و13 رو ریسک زد 24 اسفند ازمایش امینو سنتز دادم الان گفتن نتیجه مثبته من ننیخوام زود برای سقط اقدام کنم میخوام برای انومالی بیام پیشتون به نظر شما تو آنومالی نشون میده مشکل اختلال ژنتیکی 18 و21 رو تورو خدا کمکم کنید چیکار کنم کی بیاد بیام برای آنومالی؟

بازدید : 103 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران