۶۰
۸۰
آقــا

ازمایشات انجام شدهpsa؟

سلام جناب دکتربزرگوار
درسال 98مقدارpsaبرابر6،4بودکه بادستورپزشک بیوبسی انجام ومشکلی وجودنداشت باتجویزقرص افلوفکت به مدت ده روزمصرف و psaبه4،6کاهش یافت شش ماه بعدpsa برابر7،6شدبازهم ده روزقرص افلوفکت مصرف وpsa به5،5 رسید شش ماه بعددرتهران ازمایش انجام وبدون مصرف قرصpsa عدد1،2 بودوحالا بعدازیکسال ازمایشpsaبازهم به8،6 رسیده ضمنامقدارfpsa درهمه ازمایش هاکمتراز087بوده است اقای دکتر این روندبیش ازچهارسال است ادامه دارد لطفا راهنمایی فرمایید کمال تشکر

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران