۳۰
۸۷
خانــم

سلام و عرض ادب بننده بارداری دومم هست و بخاطر بالا بودن آنزیمای کبدم دکترم منو معرفی کرد به متخصص داخلی ،بهتون مراجعه کردم برام سونو و آزمایش نوشتید و گزارش ده روزه دیابتم فرستادم واتساپ،جدیدا بدنم میخاره مخصوصا دستها و پاهام چه کار کنم؟؟

لطفابعد از مشاهده جواب آزمایشم و قند و ... در واتساپ لطفا بفرمایید چه دارو یا راهکاری برای خارش بدنم دارید،البته در بارداری اولمم خارش داشتم و خیلی اذیت شدم ولی باز دوباره شروع شده😔 شما راه کاری دارید؟؟

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران