۳۳سال
۵۵
خانــم

باسلام، من ۳۳سال دارم ،ازنوزادی تا۷سالگی آسم داشتم بعدش یکم بهترشدم اما مشکلاتم بجای اینکه کمتربشه رو ب یدتر شدنهجوری شده ک شبا نمیتونم بخوابم نفس ب سختی میکشم تازگیا توی بینی سمت چپ احساس میکنم یه چی شکل بادکنک نرم هست لطفا راهنماییم کنید؟

آقای دکتر من هرمزگان هستم واینجاهر دکتری،رفتم شربت وقرص یهم داده سه چهار روز بعدش بازگشت داره،درواقع ماهی دوبار سرفه گرفتگی صدا آبریزش دارم وحتی سردرد وبدن درد وبی حالی...خیلی خسته شدم از این وضعیت لطفا راهنماییم کنید توروخدا..جوری شدم ک توجمع رووم نمیشه صحبت کنم

بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران