۱۴
۵۴
آقــا

سرماخوردگی عجیب!!؟

سلام من 14سالمه و از اول این سال سرماخوردگی دارم! البته یه بیماری که علائم سرماخوردگی داره! میدونم که کرونا نیس آزمایش منفی شده...
علائم بیماریم:
-آبریزش بینی و زکام خفیف-التهاب بسیار ناچیز در سینوس های پیشانی و درد خفیف که اکثرا در سرما تشدید میشه در لوزه ها.
نزدیک یه ساله که این بیماری طول کشیده فکر کنم نزدیک ده بار هم به کلینیک مراجعه کردم و داروهارو هم مرتب مصرف کردم ولی تاثیری نداشت! لطفا راهنمایی بفرمایین که این میتونه سرماخوردگی باشه یا یه چیز دیگس!؟
یه ماه پیش هم که دکتر رفتم چند تا قرص و آمپول داد اثر نکرد و دو تا هم اسپری بینی داد و ما هم تعجب کردیم که چطوری دو تا اسپری بینی داده، شاید اشتباه شده بود ولی من هر دو شو هر روز یبار مصرف میکردم یه هفته فقط از پام تا باسن و از دست تا آرنج کهیر زدم، رفتیم دکتر آزمایش خون توصیه کرد و رفتیم آمایش خون دادم هیچیم نبود، کهیر ها همبعد دو هفته خود بخود درست شد.
خواهشا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

بازدید : 181 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران