۶٢
خانــم

سنوگرافی از پستان؟

چند داکت دیلانه به قطرحداکثر 3.9میلی متر در ناحیه رتروائول پستان راست رویت شد. شواهدی از توده اینتراداکتال در داکت های دیلانه مشهود نیست. fcc atch
با حدود مشخص و Parallelمتشکل از چند کیست مجاور هم به ابعاد 3.5*9میلیمتر تاعت 1 ناحیه mid zone پستان چپ رویت نشد. شواهدی از suspiciousmassordistortionدر پستانهارویت نشد.پوست پستان ضخامت نرمال دارد.نبیل نرمال دارد.در نواحی اگزیلاری دو طرف ضایعه پاتولوژیک مشهود نیست.

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران