سلام جواب این گزارش مورد بدی به نظر نمیاد و نیاز به درمان نداره یا با دارو و بدون جراحی هم برطرف یا کنترل میشه؟

Specimen: US-guided thyroid FNA, right lobe nodules (TIRADS 3, up to 11*10*9 mm).
Radiologic diagnosis: R/O binign follicular nodule.
Macroscopy: Received 5 alcohol-fixed & 2 air-dried slides.
Microscopy: All received slides were examined and show moderately cellular smears composed
of monolayer clusters of bland-looking thyroid follicular epithlial cells, moderate amount of thick colloid and some isolated nuclei in a bloody bakground.
Interpretation: Thyroid nodules, right lobe, FNA-Cytology:
- Benign thyroid nodules, consistent with adenomatous goiter.

1 پـاسـخ

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در تهران