۲۲
۶۳
آقــا

تشخیص توده های تخمدانی ؟

با سلام من 22 سال دارم و مجرد هستم
بعضی وقتها درد های گنگ در زیر دنده سمت راست خود احساس میکنم که از قسمت پشت شکمم میاد و در معاینه شکم قسمت ناف احساس درد دارم و از نظر خودم شکمم کمی سفت هست آیا ممکنه که توده تخمدانی داشته باشم؟؟
البته چند روز پیش سونوگرافی شکم و لگن انجام دادم و همه چیز نرمال بود و پزشک احتمال سندرم روده تحریک پذیر دادن
در کل میخواهم بدانم تشخیص توده های تخمدانی با سونوگرافی شکم لگن امکان پذیر هست یا نه باید سی تی اسکن انجام دهم

بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در اصفهان