۱۸
۴۸
خانــم

علت خون دماغ شدن در 18 سالگی و سرگیجه و ضعف و گزگزسمت چپ بدن؟

سلام من 18 سالمه و اولین باروقتی 11 سالم بود تو مدرسه خون دماغ شدم ب طور خیلییی شدید ک دکتر دوتا قطره دادن و خوب شدم ولی الان بعد چن سال دوباره خون دماغ میشم ولی ن ب اون شدت سرگیجه و ضعف دارم و سمت چپم بازو و دست چپ گز گز میکنه و قلبم ک ب پزشک قلب ک رفتم با ازمایش اکو و ضربان قلب گفتن مشکلی نداره و سالمه تو یه دو سه ماه هم ب طور شدید کاهش وزن پیدا کردم و چن بار هم تز هوش رفتم ک دلیلشو گفتن فشار عصبی و روانی هس کمی استرس کنکور دارم فقط کمی
لطفایه راهنمایی کنین
ب خونواده نگفتم نمیخام نگرانشون کنم چون خیلی حساسن

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران