۵۹
۶۸
خانــم

آیا تزریق داروی سینوپار برای کسی که بیماری های زمینه ای مثل تیروئید، کبد چرب و... دارد، خطرناک است؟ تا چه مدت باید استفاده شود؟

من زنی 59 هستم که 4 سال پیش جراحی توتال هیپ بر روی پای راستم انجام داده ام. در تست پوکی استخوانی که 3 هفته پیش گرفته ام، خطر شکستگی در ران سمت چپم ثبت شده و تزریق داروی سینوپار برایم تجویز شده است. می خواستم بدانم با توجه به این که در حال حاضر به علت کم کاری تیروئید، داروی لووتیروکسین؛ به علت کبد چرب، داروی لیورکر؛ و همچنین قرص کلسیم و ویتامین آی ویت و ویتامین دی مصرف می کنم و همچنین سابقاً به علت بیماری صرع داروی کارابامازپین مصرف می کردم که یکسال است قطع شده، هیچ یک از این داروها دچار تداخل دارویی با سینوپار نمی شوند؟ و اینکه معمولا بار اول تا چه مدت باید این دارو مصرف گردد؟ حتما باید دو سال باشد یا کمتر هم می شود؟
 سپاسگزارم

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژي در تهران