۳۰
۹۱
آقــا

زگیل تناسلی.Hpv؟

سلام آقای دکتر. من مدتی پیش یه جوش قرمز روی آلت تناسلیم ظاهر شد که خارش زیاد داشت. مدتی بعد تغیر شکل داد و مثل یه گوشت اضافه برجسته به رنگ پوست همون ناحیه به اندازه یک عدس. همیشه سوزش ادرار و مدفوع دارم شاید بواسیر باشه. یه جوش هم پایین پایین کمرم دراومده حدود یکساله که چنروز یه بار ازش چرک و خون بیرون میاد و بوی بدی داره. لطفا راهنمایی بفرمایید که اینا چیه و باید چیکار کنم برای درمان.آیا خطرناکه و واگیر داره؟؟

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در سلفچگان