دیابت و سرگیجه ؟

سلام خسته نباشید صبح من بعد صبحانه رفته بودم پیاده روی و در بازگشت به خانه حالم خراب شد و بی‌حال شده بودم که فکر کردم قند خونم پایین اومده و همراهم بیسکویت داشتم اونو خوردم وکمی خوب شدم و سریع خودمو به خونه رسوندم و کمی غذا خوردم و مشکل حل شد

بعد ازظهر هم بعد یه ربع حمام کردن داخل حمام بی حالی شدید تر از صبح رخ داد و قادر به حرکت هم نبودم
به زور اومدم بیرون و سریعا تست قند خون کردم که 260 بود یعنی قند خونم نیفتاده بود
به نظرتون این مشکل من از چی می‌تونه باشه ؟

بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران