۳۵
۵۰
آقــا

عفونت مغزی ناشی از خونریزی مغزی؟

سلام ، پس از خونریزی ناشی از آنوریسم ، در اردبیل خون تخلیه و شلنگ گذاشته شد ، در تهران پس از ثبات وضعیت کاتر گذاشتن ، برای ترخیص منتظر ثبات وضعیت بودن که دچار عفونت مغزی شد ، بلاخره پس از دو ماه بستری شدن دکتر مغز و اعصاب و عفونی ترخیصش کردن ، بردیم خونه بعد یک هفته دچار تب و بی حالی شد
بردیم بیمارستان گفتن مایع مغزی و عفونت پیدا کرده مغزش
حالا قرار شده شنت بزارن ، منتها عفونت تا کامل برطرف نشه ، عمل شنت گذاری انجام نمیشه ،
مخاستم بپرسم منشأ این عفونت چیه ؟
و راه درمان این بیمار چی هست ؟ چقدر طول می‌کشه بتونه دوباره راه بره و حرف بزنه ؟ ممنون از وقت و حوصله تان.

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص عفوني و گرمسيري در تهران