۵۹
۶۸
خانــم

من دارای بیماری زمینه ای سرطان سینه و ریوی (تنگی نفس) هستم و الان مبتلا به کرونا شدم چه دارویی باید بخورم که ریه م آسیب نبینه چون هم سرفه دارم هم خلط و تب بالا و داروهای آزیترو و استامینوفن جواب نمیده. محض رضای خدا راهنمایی م کنید دکتر. یا نوبت بدید حضوری بیام پیشتون. خواهش میکنم کمکم کنید.؟

آقای دکتر علایمی که دارم الان تب 38 درجه. سرفه های خلط دار دارم. سر درد دارم تنگی نفس هم کمی دارم بدن درد هم دارم
قرص آزیترومایسین امروز 2 عدد خوردم آیا میتونم سفکسیم همزمان بخورم به خاطر عفونت ریه م؟ یا اینکه راهنمایی دیگه ای دارید؟
خیلی تلاش کردم بتونم نوبت بگیرم حضوری بیام ولی اولین نوبت 10 آبان هست و برای من خیلی خیلی دیره من شرایطم اورژانسیه دکتر
خواهش میکنم کمکم کنید
نمیدونم باید چیکار کنم
محض رضای خدا زود جواب بدید دکتر
یا بهم نوبت بدید فردا بیام مطبتون

بازدید : 86 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران